LEGOLAND Florida

Dit interactieve attractiepark voor het hele gezin, op slechts 45 minutenafstand van Orlando, is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen van 2 tot12 jaar.  Met ruim 60 hectare grond is er voldoende ruimte voor het helegezin met achtbanen, attracties, shows, restaurants, winkels en adembenemendeuitzichten over botanische tuinen.

Vind uw weg door 10 themazones, waaronder Miniland USA, Imagination Zone,LEGO City, LEGO Kingdoms en zoveel meer.  Begint bij Het begin, vanwaaruit u, als u eenmaal uw kaartjes hebt, welkom bent om de ingang van hetpark door te gaan naar Fun Town.  In het hart van elk LEGOLAND-park is eenMiniland USA, met zeven speciale themagebieden, waaronder Daytona'sInternationale Speedway, Florida, het Kennedy Ruimtecentrum, Piratenkust,Californië, New York, Washington D.C. en Las Vegas.   De verbeeldingvan peuters zal overuren draaien in DUPLO-dorp, waar ze een vliegtuig of eenauto kunnen besturen en een dorp kunnen verkennen dat de perfecte maat heeftvoor kleine kinderen.   Ga terug naar de Middeleeuwen in LEGO Kingdoms,waar u ridders, jonkvrouwen en draken vindt.  Ga op zoek naar verborgenschatten en verken geheime tombes in het Land van Avontuur (Land of Adventure)of laat uw verbeelding op de loop gaan terwijl u zelf iets creëert, bouwt entest in Imagination Zone.

LEGOLAND heeft ook weelderige, historische tuinen, voorheen bekend alsCypress Gardens.  Maak een ontspannen wandeling door het prachtigelandschap dat al meer dan 75 jaar zorgvuldig wordt onderhouden.

Vind het perfecte souvenir bij The Big Shop, iets wat herinneringen naarboven brengt van de perfecte gezinsvakantie in Orlando, Florida.  Van planeen bezoek te brengen aan LEGOLAND? Bekijk ons geweldige aanbod met hotels en vakantiewoningen.

Map View

LEGOLAND® Florida Resort

  • One LEGOLAND Way
  • Winter Haven, FL 33884
  • Phone: 877-350-5346
  • Toll-Free: 877-350-LEGO
  • Website
 

Tanslate to Chinese - Simplified Tanslate to French Tanslate to German Tanslate to Portuguese Tanslate to Spanish

Experience Kissimmee   215 Celebration Place, Suite 200     Kissimmee, Florida 34747     ©2017 Experience Kissimmee